ik heb net avocadosoep op alsof de belle bagneuse soi-meme op je tong piest 1 ui (stomen of bakken) dan water warm maken (of koud kan de soep trouwens ook in de zomer) maar niet aan de kook (dan wordt avocado bitter en dat zou toch zonde zijn) daarin zachtgestoomde ui en 2 avocado's doen blenderen, theelepeltje kruidenbouillonpoeder (of meer naar eigen smaak) evt verse kruiden naar smaak en/of een scheutje yoghurt erbij ter garnering en smullen maar! lekker zacht vet soepje
Ik word wel een beetje moe van dat geneuzel over de recessie. Ik wil niet nog verder in mijn schulp hoeven kruipen van al die bangmakerij. Ik wil niet meedoen aan die crisis nog erger maken. Het is zoveel aantrekkelijker uit te gaan van overvloed en liefde. Er is een zon, die gratis elke dag opkomt en die brengt zoveel teweeg, nog meer als ik er voor open sta. Ik wil mezelf niet (langer) wijsmaken dat ik in wantrouwen en temidden van gif hoef te leven. Een leven zonder pesticiden en een lijf zonder gif behoort zomaar tot de mogeiljkheden. Alles begint bij voorstellingsvermogen. Ik probeer mezelf te voeden in het contact met naasten en dingen waar ik me lekker bij voel. Zo, ik heb gezegd.
In Food, Inc. , filmmaker Robert Kenner lifts the veil on our nation?s food industry, exposing the highly mechanized underbelly that?s been hidden from the American consumer with the consent of our government?s regulatory agencies, USDA and FDA. Our nation?s food supply is now controlled by a handful of corporations that often put profit ahead of consumer health, the livelihood of the American farmer, the safety of workers and our own environment. Food, Inc. reveals surprising ? and often shocking truths ? about what we eat, how it?s produced, who we have become as a nation and where we are going from here. Genre:Documentary Director:Robert Kenner
Vis eten, en dan met name de vette vis zoals zalm, dat werd eens aan ons gepresenteerd als een boost voor gezondheid. Het is niet meer wat het geweest is. Onze zalm komt meestal uit Noorwegen. Dat is kweekzalm. Deze zalm is er in een biologische variant en een gewone variant. De biologische variant heeft een relatief groot oppervlak per zalm, krijgt wel ook soja gevoerd, wat al vrij raar is want zalm is een roofvis, maar de soja is niet genetisch gemodificeerd en de zalm krijgt ook geen antibiotica. Daarnaast krijgt de biologische zalm ook vismeel, halleluja. De gewone zalm uit Noorwegen krijgt wel genetische gemodificeerde soja, penicilline (omdat ze zo dicht op elkaar zitten), hebben een klein leefoppervlak, krijgen verf te eten om aantrekkelijker te lijken voor de consument en krijgen geen vismeel. Dit nog afgezien van de toxinen die gevonden zijn in deze vissen, zoals cadmium en kwik, want die zijn ook niet gering. Eet smakelijk.
Hier
xXX x x xX X x X X x x xX X X x xXXX x xXX X xXX X X xxX X X xx X X xx X X x xxX X x xxX X xxXXxXXxxXXXx xxX XxxXXxxxX X xxxXX xxXXxx X X
Hee daar blote voeten, ik zag dit weekend ergens op een site het blote voetenpad! Ken je zeker al lang ;-)
Wij hebben vanaaf een optreden in Mezz te Breda. Jeugdsentiment: we gaan naar Brainbox! Herinnert u zich deze nog?
hoi voetjes goeie pasen gehad heb je veel eieren gelegd;-))? karins nieuwste serie heet roodwit bloed hilarischer dan kamer 4b kijk maar op omroep brabant....zijn al een paar uitzendingen geweest... http://www.omroepbr abant.nl/Search.asp x?searchstring=ro