ehhh ik heb de achterflap al gelezen en de helft van pagina 1, ik heb het ?cht vand??g pas gekocht, dus: kweetutniet!!!! Maar het schijnt een heel fijn boek te zijn :-) Zodra ik meer weet laat ik het je weten.
wat ik gewoon zo n mooi gegeven vindt is dat de italiaanse keuken eigenlijk door kliekjes is ontstaan, arm volk en dus roeien met de riemen die je hebt en dat dus zo tot een heerlijke keuken maken :-) mjam
ik heb ooit in een pizzeria gewerkt, veel italiaanse koks ontmoet en hun geheimen gezien in de keuken ;-) (als ze die al wilden laten zien haha) mijn favoriete kok kwam uit het zuiden van italie, weet de plaatsnaam niet meer...
ik hou van vers, maar ben je zo n Japans-eten-l iefhebber? sushi hoeft voor mij dus ?cht niet!
Oh dus je bent druk geweest, ja dan zit je veel achter de pc, ik wens je succes bij het vinden van een nieuwe baan;-)
Nou gaat wel weer hoor, de ergste pijnen zijn weggebleven de laatste dagen, ik heb me tot nu toe prima vermaakt;)
ik weet niet wat mij snel maakt (ik was nu geloof ik langzaam), maar misschien is de vraag: wat maakt anderen minder snel?
dat went wel. het is vrij effecient, telegramstijl, en scheidt het kaf van het koren. ik wil je niet ontmoedigen, maar je bent ook nog wat langzaam :P ;)