rest bouillon en tomatenpuree en komijn (niet teveel, 1/2 theelepel?) toevoegen. Weer lekker laten pruttelen. Als laatste creme fraiche erdoor. Soms bind ik het nog met maizena. Vragen geen vragen? Succes :)
I hate when that happens... 2 blikjes tomatenpuree - creme fraiche. Knoflook en ui fruiten tot ui glazig is. Vlees met zout en peper naar smaak toevoegen. aanbraden. Helft bouilon en paprikapoeder. 30-40 minuten sudderen.
Oe, ik doe dat inmiddels altijd uit het hoofd ... even denken (vrij aan te passen): - 500 gr varkenspoulet (of kip) - 250 gr spek - 4 grote uien - paar tenen knoflook - 0,75 l bouillon - 2 eetlepels paprikapoeder - zout/peper - komijn - 2 blikje
Potjandoppie.. doorgetrokken.. mijn duckie..?? Snik...Wat ben je hartvochtig zeg. Nu ben ik helemaal in m'n uppie.. Remi is my name. Je bent zeker opgestookt vanuit de Rijnmond? Dat verklaart veel.
Nou ja, Zwap kan best afkomen met vishapjes van de zaak, ik heb nog wel een flesje prosecco, dan maken we gewoon een partijtje vanwege de gezelligheid, toch? Aan de rand van het bubbelbad, of op het strand, dat lijkt me wel leuk. Alleen zijn die mannen d?
Ik ben mijn badeendje kwijt, heb ik die misschien bij jou achtergelaten? 't Is zo'n snoezig duckie, ik mis 'm nu al.