PROFIEL BLOG
baque

baque

filosofie, rotterdam, kunst

Geslacht M
Beroep kunstenaar
Opleiding kunst en communicatie
Geaardheid he
Geboortedatum 1977
Woonplaats rotterdam
Hobby's video kijken, capoeira, muziek maken, wandelen, exposities bezoeken, kunst, filosofie, toneel, lezen, film
Favoriete boek zen, brave new world van huxley, schildpaddenbrein en hazengeest, Monteyn, Lord of the flies, Benali, Dostojewski, Lolita, Zola: het beest in de mens
Favoriete film films van Polansky, Lynch, Truffaut en Hitchcock, Lost in translation
Favoriete muziek laurent garnier, kid A (radiohead), boards of canada, Bach en andere klassiekers, John Cage
Favoriete museum gemeente museum Den Haag, Boijmans Rotterdam
Favoriete uitspraak Met de zachte G en de harde T
Favoriete tv-programma stof, blackadder, South Park
Favoriete VPRO tv-programma RAM
Favoriete VPRO radio-programma 3 voor 12, kunststof
Favoriete vakantie polen, hongrije boedapest, spanje, turkije, als het maar goedkoop en spannend is
Favoriete wandeling Spaanse bergen opwandelen in La Mancha
Favoriete maaltijd Ik ben nu bezig met Jamie Oliver (Zijn kookboek)
Karakter omschrijving fantasierijk, experimenteel, obscuur, ruimdenkend
Wat ik verder nog wilde zeggen Schoonheid, passie, durf en poetica
Zoekt contact met vrijdenkers en intellectuelen :)
Doel genieten en beschouwen, verras me!
STATS

Pageviews : 1003

Geblokkeerd door : 0

Favoriet bij : 0

FOTO'S
Orig
Orig
Orig
Orig
Orig
1 - 5 van 12 | volgende 5
VIDEOS'S
FAVORIETEN
REACTIE'S
savi010

savi010

zie nu net dat Brave new world ook 1 van jouw favorieten is. Spooky he, hoe zijn gedachten 1 voor 1 werkelijkheid worden

savi010

savi010

Ha, dat soort gerechten zijn ideaal omdat je het van te voren klaar kunt maken. Ben jij van Italiaanse komaf (i.v.m. de pizza)?

savi010

savi010

Vervolgens af laten koelen alvorens te consumeren

savi010

savi010

Griekse champignons: olijfolie met citroensap en witte wijn, oregano en knoflook aan de kook brengen, champignons erin en tien minuten laten pruttelen

savi010

savi010

ik word er zelf altijd al heel blij van als ik bedenk wat ik later die dag zal eten. Nu: pilavrijst, Griekse champignons, tzatziki, sperziebonensalade en vooraf linzensoep. Ga nu verder met de laatste voorbereidingen:)

savi010

savi010

je zoekterm kwam niet meer door, maar begrijp dat je creatief uitgeput dreigde te raken; wellicht is het tijd voor pizza di mamma om weer bij te tanken:)

savi010

savi010

Rotterdam is goed vertegenwoordigd op happy, merk ik. Las net dat je aan improvisatietheater doet, 1 van mijn vele 'nog-te-doen-v oor-ik-ga'-d ingen; was de cursus bij de SKVR een succes?

75 - 90 van 149 | terug volgende 15
RSS